feedback
De beurskalender voor beleggers.
Ticker VGP   Beurs Euronext Brussel   ISIN BE0003878957       Status Actief
Ticker VGP
ISIN BE0003878957

VGP

VGP logo

VGP ontwikkelt, bouwt en verhuurt logistiek en semi-industrieel vastgoed. Het bedrijf is internationaal actief met vastgoed in onder meer Duitsland, Tsjechië en Hongarije. De aandelen van VGP zijn genoteerd aan de Euronext Brussel en Prague Stock Exchange.

Aankomende agenda-items VGP

De VGP beursagenda geeft beleggers inzicht in de belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot VGP. De gebeurtenissen zoals presentatie van kwartaalcijfers, jaarcijfers en de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders zijn terug te vinden in de agenda.

Vrijdag 22 november 2019 Trading update Q3 2019

Bekijk de complete 2019 agenda voor VGP

Belegger in Nederlandse aandelen?

Probeer de smart data tool van voor beleggers.
Behoefte aan meer data? Aandelencheck.nl geeft u toegang tot koersdata, financiƫle bedrijfscijfers, actuele ontwikkelen en socialmedia activiteit.

Meer informatie

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.