feedback
De beurskalender voor beleggers.
Symbool SOLB
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0003470755
Status Actief

Solvay

Solvay is een internationaal concern voor chemie en plastic. Solvay behoort tot de top tien grootste chemieconcerns wereldwijd. Het chemiebedrijf is actief in meer dan vijftig landen en heeft meer dan honderd fabrieken. De producten van Solvay worden onder andere gebruikt voor consumenten goederen en in diverse branches zoals bouw, automotive en energie. Het bedrijf is in 1863 opgericht in België. Solvay is genoteerd aan de NYSE Euronext aandelenbeurs in Brussel en Parijs. bekijk profiel

Aankomende agenda-items Solvay

De Solvay beursagenda geeft beleggers inzicht in de belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot Solvay. De gebeurtenissen zoals presentatie van kwartaalcijfers, jaarcijfers en de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders zijn terug te vinden in de agenda.

Donderdag 3 mei 2018 Kwartaalcijfers Q1 2018
Maandag 9 juli 2018 Gesloten periode
Dinsdag 31 juli 2018 Kwartaalcijfers Q2 2018
Maandag 15 oktober 2018 Gesloten periode
Donderdag 8 november 2018 Kwartaalcijfers Q3 2018

Bekijk de complete 2018 agenda voor Solvay

Solvay belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Solvay en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Solvay op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+