feedback
De beurskalender voor beleggers.
Symbool SOF   Beurs Euronext Brussel   ISIN BE0003717312       Status Actief
Symbool SOF
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0003717312
Status Actief

Sofina

Sofina logo

Sofina is een beursgenoteerde beleggingsmaatschappij van de Belgische familie Boël. Sofina heeft een omvangrijk portefeuille met participaties verschillende Belgische en Franse beursfondsen. Daarnaast is Sofina ook actief met private equity en als beheerder van een hedge fonds.

Aankomende agenda-items Sofina

De Sofina beursagenda geeft beleggers inzicht in de belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot Sofina. De gebeurtenissen zoals presentatie van kwartaalcijfers, jaarcijfers en de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders zijn terug te vinden in de agenda.

Bekijk de complete 2018 agenda voor Sofina

Sofina belegger?

Aandelen Check is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Sofina en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Check voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+




Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.