feedback
De beurskalender voor beleggers.
Symbool FFARM   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0011832811   IPO datum 24 mei 2016   Status Actief
Symbool FFARM    ISIN NL0011832811

ForFarmers

ForFarmers logo

Forfarmers is een tussenhandelaar in grondstoffen voor de veeteeltsector. Daarnaast is het beursgenoteerde bedrijf ook actief met het bewerken van veevoer, zoals het mengen en mixen. De aandelen van ForFarmers staan sinds 2016 genoteerd aan de Euronext Amsterdam.

Aankomende agenda-items ForFarmers

De ForFarmers beursagenda geeft beleggers inzicht in de belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot ForFarmers. De gebeurtenissen zoals presentatie van kwartaalcijfers, jaarcijfers en de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders zijn terug te vinden in de agenda.

Donderdag 15 augustus 2019 Halfjaarcijfers 2019
Donderdag 31 oktober 2019 Operationele voortgangscijfers Q3 2019

Bekijk de complete 2019 agenda voor ForFarmers

ForFarmers belegger?

Probeer de smart data tool voor beleggers.
Behoefte aan meer data? Aandelencheck.nl Premium geeft u toegang tot actuele data zoals persberichten en socialmedia activiteit, sector specifieke bedrijfscijfers en voor de meeste beursfondsen meer dan 10 jaar aan historische data. Ideaal ter ondersteuning van uw research en voor de bewaking van uw beleggingsportefeuille.

Meer informatie

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.