feedback
De beurskalender voor beleggers.
Symbool EXM   Beurs Euronext Brussel   ISIN BE0003808251       Status Actief
Symbool EXM    ISIN BE0003808251

Exmar

Exmar logo

Exmar is een onafhankelijke LNG en LPG vervoerder en dienstverlener. Exmar is actief in de industriële maritieme en energie sector en levert naast logistieke diensten ook oplossingen voor het vloeibaar maken van gas. Het hoofdkantoor van Exmar is gevestigd in Antwerpen.

Aankomende agenda-items Exmar

De Exmar beursagenda geeft beleggers inzicht in de belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot Exmar. De gebeurtenissen zoals presentatie van kwartaalcijfers, jaarcijfers en de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders zijn terug te vinden in de agenda.

Vrijdag 6 september 2019 Halfjaarcijfers 2019

Bekijk de complete 2019 agenda voor Exmar

Belegger in Nederlandse aandelen?

Probeer de smart data tool van voor beleggers.
Behoefte aan meer data? Aandelencheck.nl Premium geeft u toegang tot actuele data zoals persberichten en socialmedia activiteit, sector specifieke bedrijfscijfers en voor de meeste beursfondsen meer dan 10 jaar aan historische data. Ideaal ter ondersteuning van uw research en voor de bewaking van uw beleggingsportefeuille.

Meer informatie

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.