feedback
De beurskalender voor beleggers.
Ticker CPINV   Beurs Euronext Brussel   ISIN BE0974273055       Status Actief
Ticker CPINV
ISIN BE0974273055

Care Property Invest

Care Property Invest logo

Care Property Invest is een GVV en investeert in vastgoed gericht op zorg zoals zorgcentra en woonvoorzieningen voor mensen met een beperking. Care Property Invest is in 1995 op initiatief van de Vlaamse Regering opgericht onder de naam Serviceflats Invest.

Aankomende agenda-items Care Property Invest

De Care Property Invest beursagenda geeft beleggers inzicht in de belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot Care Property Invest. De gebeurtenissen zoals presentatie van kwartaalcijfers, jaarcijfers en de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders zijn terug te vinden in de agenda.

Donderdag 14 november 2019 Interim statement Q3 2019

Bekijk de complete 2019 agenda voor Care Property Invest

Belegger in Nederlandse aandelen?

Probeer de smart data tool van voor beleggers.
Behoefte aan meer data? Aandelencheck.nl geeft u toegang tot koersdata, financiƫle bedrijfscijfers, actuele ontwikkelen en socialmedia activiteit.

Meer informatie

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.