feedback
De beurskalender voor beleggers.
Symbool CPINV   Beurs Euronext Brussel   ISIN BE0974273055       Status Actief
Symbool CPINV
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0974273055
Status Actief

Care Property Invest

Care Property Invest logo

Care Property Invest is een GVV en investeert in vastgoed gericht op zorg zoals zorgcentra en woonvoorzieningen voor mensen met een beperking. Care Property Invest is in 1995 op initiatief van de Vlaamse Regering opgericht onder de naam Serviceflats Invest.

Aankomende agenda-items Care Property Invest

De Care Property Invest beursagenda geeft beleggers inzicht in de belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot Care Property Invest. De gebeurtenissen zoals presentatie van kwartaalcijfers, jaarcijfers en de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders zijn terug te vinden in de agenda.

Woensdag 29 mei 2019 Algemene vergadering van aandeelhouders 11:00
Vrijdag 31 mei 2019 Ex-dividend datum
Maandag 3 juni 2019 Registratiedatum dividend
Dinsdag 4 juni 2019 Betaalbaarstelling dividend
Donderdag 5 september 2019 Halfjaarcijfers 2019

Bekijk de complete 2019 agenda voor Care Property Invest

Belegger in Nederlandse aandelen?

Probeer de big data tool van voor beleggers.
Behoefte aan meer data? Aandelenresearch.nl geeft u toegang tot actuele data zoals persberichten en socialmedia activiteit, sector specifieke bedrijfscijfers en voor de meeste beursfondsen meer dan 10 jaar aan historische data. Ideaal ter ondersteuning van uw research en voor de bewaking van uw beleggingsportefeuille.

Meer informatie

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.