feedback
De beurskalender voor beleggers.
Symbool BAR   Beurs Euronext Brussel   ISIN BE0003790079       Status Actief
Symbool BAR
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0003790079
Status Actief

Barco

Barco logo

Barco is een internationaal technologiebedrijf actief met het ontwerpen en ontwikkelen van beeldoplossingen. De oplossingen van Barco worden breed toegepast, bijvoorbeeld in controle kamers, gezondheidszorg en bioscopen.

Aankomende agenda-items Barco

De Barco beursagenda geeft beleggers inzicht in de belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot Barco. De gebeurtenissen zoals presentatie van kwartaalcijfers, jaarcijfers en de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders zijn terug te vinden in de agenda.

Maandag 1 juli 2019 Start gesloten periode
Donderdag 18 juli 2019 Halfjaarcijfers 2019
Dinsdag 1 oktober 2019 Start gesloten periode
Woensdag 23 oktober 2019 Trading update Q3 2019

Bekijk de complete 2019 agenda voor Barco

Belegger in Nederlandse aandelen?

Probeer de big data tool van voor beleggers.
Behoefte aan meer data? Aandelenresearch.nl geeft u toegang tot actuele data zoals persberichten en socialmedia activiteit, sector specifieke bedrijfscijfers en voor de meeste beursfondsen meer dan 10 jaar aan historische data. Ideaal ter ondersteuning van uw research en voor de bewaking van uw beleggingsportefeuille.

Meer informatie

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.