feedback
De beurskalender voor beleggers.
Symbool MT
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN LU0323134006
Status Actief

ArcelorMittal

ArcelorMittal is wereldwijd marktleider op het gebied van metaalindustrie en maakt diverse staalproducten. ArcelorMittal is in 2006 ontstaan uit een fusie van de bedrijven Arcelor en Mittal. Mittal is van oudsher een familiebedrijf en Arcelor is ontstaan uit een eerdere fusie tussen Franse staalbedrijf Usinor, het Luxemburgse ARBED en het Spaanse Aceralia in 2002. De producten van ArcelorMittal zijn voornamelijk bestemd voor de bouw, automotive, huishoudapparatuur en verpakkingen. bekijk profiel

Aankomende agenda-items ArcelorMittal

De ArcelorMittal beursagenda geeft beleggers inzicht in de belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot ArcelorMittal. De gebeurtenissen zoals presentatie van kwartaalcijfers, jaarcijfers en de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders zijn terug te vinden in de agenda.

Woensdag 9 mei 2018 Algemene vergadering van aandeelhouders
Vrijdag 11 mei 2018 Kwartaalcijfers Q1 2018
Woensdag 1 augustus 2018 Halfjaarcijfers 2018
Donderdag 1 november 2018 Kwartaalcijfers Q3 2018

Bekijk de complete 2018 agenda voor ArcelorMittal

ArcelorMittal belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom ArcelorMittal en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer ArcelorMittal op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+