feedback
De beurskalender voor beleggers.
Symbool MT   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN LU0323134006       Status Actief
Symbool MT
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN LU0323134006
Status Actief

ArcelorMittal

ArcelorMittal logo

ArcelorMittal is wereldwijd marktleider op het gebied van metaalindustrie en maakt diverse staalproducten. ArcelorMittal is in 2006 ontstaan uit een fusie van de bedrijven Arcelor en Mittal. Mittal is van oudsher een familiebedrijf en Arcelor is ontstaan uit een eerdere fusie tussen Franse staalbedrijf Usinor, het Luxemburgse ARBED en het Spaanse Aceralia in 2002. De producten van ArcelorMittal zijn voornamelijk bestemd voor de bouw, automotive, huishoudapparatuur en verpakkingen.

Aankomende agenda-items ArcelorMittal

De ArcelorMittal beursagenda geeft beleggers inzicht in de belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot ArcelorMittal. De gebeurtenissen zoals presentatie van kwartaalcijfers, jaarcijfers en de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders zijn terug te vinden in de agenda.

Zondag 30 juni 2019 Gesloten periode
Donderdag 1 augustus 2019 Halfjaarcijfers 2019
Maandag 30 september 2019 Gesloten periode
Donderdag 7 november 2019 Kwartaalcijfers Q3 2019

Bekijk de complete 2019 agenda voor ArcelorMittal

ArcelorMittal belegger?

Probeer de big data tool voor beleggers.
Behoefte aan meer data? Aandelenresearch.nl geeft u toegang tot actuele data zoals persberichten en socialmedia activiteit, sector specifieke bedrijfscijfers en voor de meeste beursfondsen meer dan 10 jaar aan historische data. Ideaal ter ondersteuning van uw research en voor de bewaking van uw beleggingsportefeuille.

Meer informatie

Meer ArcelorMittal op internet

Corporate website Aandelenanalyse Profiel ArcelorMittal op 123beurs Dividendoverzicht Beursadviezen door analisten Grootaandeelhouders

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.