feedback
De beurskalender voor beleggers.
Ticker ACKB   Beurs Euronext Brussel   ISIN BE0003764785       Status Actief
Ticker ACKB   ISIN BE0003764785

Ackermans & van Haaren

Ackermans v. Haaren logo

Ackermans & van Haaren (AvH) is een holdingsmaatschappij met uiteenlopende activiteiten. Ackermans & van Haaren richt zich op vijf kernsectoren onder andere Marine Engineering & Infrastructure en Energy & Resources. Het bedrijf ontstond als een baggerbedrijf en dit vormt ook vandaag de dag een belangrijke bedrijfsactiviteit.


Aankomende agenda-items Ackermans v. Haaren

De Ackermans v. Haaren beursagenda geeft beleggers inzicht in de belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot Ackermans v. Haaren. De gebeurtenissen zoals presentatie van kwartaalcijfers, jaarcijfers en de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders zijn terug te vinden in de agenda.

Bekijk de complete 2020 agenda voor Ackermans v. Haaren

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.